Tuesday, July 19, 2005

The Station

I have erased all the links because they are now all listed at the Sentraal Station. The few that i still have here, may or may not be at Sentraal Station. I checked macam tak perasan pulak ada kat sana, maybe under different name/description. I myself am still new at the station. I myself must try all the routes. The new few that i tried all took me to wonderful wonderful destinations where the people were all so very nice and friendly ~ sounds like a touristy ad? It is!!

I present to you, The Station! I like.

So, like that loh.

So, see ya all at the Station.

Credit to Kak Teh for pooling us all there and for Mak Nenek for the map. Macam REAL i tell you! I like!

Bersatu kita teguh, bercerai kita sedih.

18 Comments:

Blogger born-again drama queen said...

bersatu kita teguh, bercerai kita kawin satu lagi laa...

2:25 AM  
Blogger AuntyN said...

OOD, do you know how the idea of the Sentraal Station come about?

It was thru my comment in this blog, your entry "I, Go Blog". Kak Teh took up the idea and turn into a real cool station right and Maknenek also did a fantastic banner. So you do have a little share in the Sentraal Station creation. Feel proud?

3:15 AM  
Blogger faux diamante said...

clap clap clap!

10:26 AM  
Blogger Kak Teh said...

bayark sewa, bayark sewa tol!! Actually, i'd like to add more but couldnt do it as it went on to other pages. must figure out how to do it so that more bloggers can be included in there. anyone can think of a way to do it?
nef: good one! i nearly fell off my chair - at work pulak tu - when i read yr comment!!

1:45 PM  
Blogger Ely said...

yeah kak teah, compliments to u for having the initiative on creating the station!

6:41 PM  
Blogger OOD said...

nefertiti noti noti..
betullah you dah close shop, dah banyak hari i tried accessing your spot tak dapat! :o(

AuntyN,
itu yang saya nak dengar sangat tu. Sekarang bolehlah saya berunding dengan kak teh.

Kak Teh
since AuntyN dah mention how very the important and very the big contribution i have put in to the Sentraal Station, it is only proper for you to include me dalam senarai penerima royalti and datukship. Later i will email you my swiss bank account.

Nazrah,
kena mengena ke tak, sebab u clap, i take a bow, bow wow, bow ;o)

Ely,
now that i have The Station, i will be even more busy bloghopping. It is SUCH a full time job.

8:38 PM  
Blogger anedra said...

I never noticed the map on the Station link! Blur me. It's very the clever tho! I like too!

9:11 PM  
Blogger shidah said...

ood : kak teh dah start collecting rental tu... lain kali use 'pirately' la... :)

9:14 PM  
Anonymous Si Nana said...

kak teh, why dont u edit post where kak teh tulis all the links?

kalau nak contoh: http://hana-kirana.blogspot.com. Click View Source to see the html code. Tapi yang ni saya dah padam sidebar dia.

err... sorry lah ye, kalau silap bagi cadangan. Hari ni a bit blur.

Kak Maya, would u pls bagi balik 2 lagu tu? Semalam sudah failed to transfer la. Petang nanti ke? Saya online jer, tapik appear as offline. To maintain my low profile. :) One more thing, since tak dapat nak accept the mp3 files, saya pandai2 jer tukar font akak kat OOD'S LINKS tu. Maaf lah yer sebab memandai-mandai...

9:15 PM  
Blogger OOD said...

Shidah ke Nana ke Anedra ntah,
one of you sudah menjadi pengunjung bertuah yang ke 1000!!! Yey!
*Fireworks display and big drums rolling*

Sila kutip hadiah percutian untuk 5 orang ke Londan Paris Tokyo Las Vegas dari Kak Teh atau AuntyN.

9:49 PM  
Blogger born-again drama queen said...

ood tuang keje lagi...nye!! nye!! nye!!!

9:55 PM  
Blogger Kak Teh said...

si nana, (tumpanglalu sikit OOD) boleh tolong tak? kak teh ni hal2 macam ni ada kekurangan sikit.

12:17 AM  
Blogger AuntyN said...

OOD, apasal mintak hadiah dari I or Kak Teh, Sapa yg hit 1000 visitor dari blog ni, mintak kat OOD.

Nef : Dah tutp blog dah ke?

Haah lah OOD tak buat kerja lagi tu. Isk, isk, sik.

12:33 AM  
Blogger born-again drama queen said...

auntyN: ha ah.dah tutup kedai dah.sekarang ni kerja dok melangut kat tepi rumah orang lain..hajatnya nak kurangkan berblog..ni tgh experience withdrawal symptom le ni..

12:41 AM  
Blogger OOD said...

Kak Teh & Nana,
vavava... nampaknya dah improve dah Sentraal Station! Thumbs UP!

AuntyN,
bukan AuntyN menang 1 mill ke cerita hari tu?

Nefertiti Noti Noti,
ya lah ya lah, hari ni dan esok i will pulun buat kerja! Betol! I will! Awat la pi tutup kedai!

8:04 PM  
Anonymous hartini said...

Ood, Thanks for linking me up on your blog!! :) I returned the favor as well ;)

Wahh, the Sentraal Station looks good! I'm not qualified yet to erect a station there yet - my station masih rural, terkeluar dari map! hahahaa!

11:35 PM  
Blogger OOD said...

hartini,
what on earth station lah are you talking about? You are IN there. Now i must remove you from my link. You are there lah. Go squint closer

1:01 AM  
Anonymous hartini said...

duh!!! mata potek lah i nie... contact lens dah expired 2 bulan... time to change to new pair! *LOL*

thanks for letting me know!! ;)

10:20 AM  

Post a Comment

<< Home